Stuga NP1

DSC_0463
press to zoom
DSC_0480
press to zoom
DSC_0490
press to zoom
DSC_0473
press to zoom
DSC_0479
press to zoom
DSC_0484
press to zoom
DSC_0482
press to zoom
DSC_0481
press to zoom
DSC_0472
press to zoom
1/2

Stuga NP1

Svensk idyll möter modernitet.

Den här fantastiska stuga ligger på ön Sturkö i ett mycket bra fiskeområde, Blekinge skärgård.

Med ett sovrum och en bäddsoffa i det öppna vardagsrummet erbjuder stugan plats för upp till 4 personer. Direkt i entrén finns en rymlig garderob där alla jackor och skor kan rymmas. Till vänster finns det ett bekvämt och modernt inredd sovrum. Sängarna kan användas som en enkelsäng eller läggas ihop som en dubbelsäng. Den perfekta lösningen för att använda denna stuga som ett par eller tillsammans med familj eller vänner.

Till höger finns det vackra badrummet med toalett, dusch och tvättmaskin. Sedan kommer du till vardagsrummet och köket. Utrymmet används perfekt. Här kan du dröja med en utsökt middag eller en mysig spelkväll. Köket är mycket välutrustat och erbjuder allt som ditt hjärta önskar med ugn, keramikhäll, mikrovågsugn, kyl-frys och diskmaskin. Från köket går en altandörr ut mot den rymliga, söderläge träterrassen. En grill och trädgårdsmöbler ingår naturligtvis.

I vardagsrummet finns en bäddsoffa som erbjuder sovplats för 2 personer. Alla fönster kan mörknas av mörkläggningsgardiner och gardiner av hög kvalitet.

Husdjur är inte tillåtna i den här fastigheten och rökning är förbjuden.

Sturkö är direkt ansluten till fastlandet med en bro och är därför tillgänglig med bil. Eftersom det finns en livsmedelsbutik på ön behöver du inte ens lämna den för att shoppa. De som vill uppleva lite kultur kan nå den vackra staden Karlskrona på bara 20 minuter med bil.

Marinstaden har varit världsarv sedan 1998. Här kan du inte bara besöka Marinmuseet utan också kombinera ett besök på en restaurang med en promenad genom staden.

 

Introduktionspriser för bokningar 2021:               Priser för bokningar 2022:

Lågsäsong: 5.990:- kr per vecka                              Lågsäsong: 6.490:- kr per vecka 

Högsäsong: 7.490:- kr per vecka                             Högsäsong: 7.990:- kr per vecka

Slutstädning: 750:- kr per vistelse                          Slutstädning: 750:- kr per vistelse

 

Desposition: 1.000:- kr vid banköverföring i förväg (återbetalas via banköverföring efter avresa).

El-, vatten- och avfallsavgifter ingår i hyran.