Stuga HS1

DSCF0667
press to zoom
IMG_1496
press to zoom
HS2
press to zoom
HS!
press to zoom
HS1m
press to zoom
HS1
press to zoom
HSBad
press to zoom
DSCF0630
press to zoom
DSCF0627
press to zoom
1/3

Stuga HS1

Denna drömstuga med en vacker stor trädgård precis vid vattnet i ett extremt bra fiskeområde erbjuder ren avkoppling.

Det finns plats för 6 personer i stugan. Med tre sovrum och två badrum erbjuder den smakfullt inredda stugan gott om utrymme för alla.

Du går in i stugan genom ett litet förrum med tillräckligt utrymme för alla utekläder och skor. Sedan kommer du direkt till det rymliga och öppna köket, matsalen och vardagsrummet. Perfekt att tillbringa kvällarna med att laga mat och vara tillsammans med hela familjen eller semestergruppen. Framför den sträcker sig en underbar träterrass över hela stugan bredd. Vem skulle inte vilja se den unika solnedgången här?

 

Köket erbjuder allt som ditt hjärta önskar. Kylskåp, frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och vattenkokare finns naturligtvis. Det första av två badrum, utrustat med toalett och dusch, ligger också på bottenvåningen. Trappan i vardagsrummet tar dig till övervåningen. Här är de 3 sovrummen och ett annat badrum som till och med är utrustat med dusch och badkar. Det första sovrummet är inrett med en king size-säng. Det andra sovrummet har 2 enkelsängar, som också kan användas som dubbelsäng. I det tredje sovrummet finns det också plats för 2 personer i våningssängen.

                                                

Husdjur är inte tillåtna i denna fastighet och rökning är förbjuden.

 

Som ofta finns det en andra terrass vid huset för att njuta av solens läge perfekt. En grill, tvättmaskin och torktumlare, WiFi och naturligtvis de nya Finval-båtarna kompletterar husets erbjudande.

 

Båtarna ligger bara 500 meter bort vid en liten båthamn och är vardera utrustade med en 50 hk motor, en Helix 7 ekolod och en Minnkota elmotor och erbjuder lyxig fiskekul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ön Aspö kan nås med gratisfärjan direkt från Karlskrona och överfarten tar bara 25 minuter. Det är här semesterkänslan sätter in och du kan lämna stressen i vardagen på fastlandet. Området framför Karlskrona är den största samlingen av öar i Blekinger skärgård. Marinstaden har varit världsarv sedan 1998. Här kan du inte bara besöka sjömuseet utan också kombinera ett besök på en restaurang med en promenad genom staden.

Ön erbjuder fantastiskt lantliv precis framför en vacker stad.

En kombination där alla intressen kan tillgodoses.

 

Priser:

Lågsäsong: SEK 14.990:- per vecka

Högsäsong: SEK 18.990:- per vecka

Slutstädning SEK 2.000:- per vistelse

Deponera SEK 3.000:- via banköverföring i förskott (återbetalas via banköverföring efter avresa).

El-, vatten- och avfallsavgifter ingår i hyran.

 

De nya Finval Rangy-båtarna med 50 hk motor, ekolod och e-motor kan bokas för ett veckopris på 8490 kr per båt! Depositionen per båt är 2500 kr och behandlas som husdepositionen.

 

Bokas exklusivt med detta hus - två Finval Ranchy 510!

Finval Rangy 510SC med en längd på 5,10m och 1,90m bredd erbjuder denna aluminiumbåten tillräckligt plats och utrymme för upp till tre fiskare. Motoriserad med en 40 hk motor, Helix 7 ekolot och en e-motor är fiskekul garanterat!

SEK 8.490:-

 

DSC05287.jpg
DSC05095.jpg